Winkelwagen (0 items | €0,00)
-->

En de winnaar is...

En de winnaar is...

'Raad het aantal en win 50 euro shoptegoed'. Dat was de winactie die Merchandisehouse.nl afgelopen weekend voerde op de Anime , Cosplay en Game Festival 2016 in het World Forum te Den Haag. Inmiddels hebben we een winnaar!

'Raad het aantal buttons in de glazen vaas en win shoptegoed t.w.v. 50 euro'. Afgelopen week kondigde we op social media al aan dat we op de Anime 2016 in het World Forum te Den Haag een winactie zouden doen, dus dat je zeker ook even langs onze tafel moest gaan als je de beurs zou bezoeken. En daar is gehoor aan gegeven! De Merchandisehouse tafel werd druk bezocht en veel bezoekers wilden wel een gokje wagen.

De antwoorden liepen ver uiteen. Dacht de ene persoon dat er 36 buttons in de glazen vaas zaten, de ander dacht dat het er 540 waren. Met een vaas dat niet overal even breed was en verschillende formaten buttons, was het ook zeker geen gemakkelijke opgave!


 Glazen vaas met buttons 
Aankondiging social media                      Dé vaas met de buttons
 

Vanmiddag heeft onze e-commerce collega Bo de Vries alle buttons nog eens nageteld (want ook wij wisten de uitslag nog niet!). Uiteraard hebben we op kantoor eerst zelf nog een gokje gewaagd en ook in het Merchandisehouse team liepen de antwoorden uiteen van 85 tot 310. Onze collega Mariëlle was het warmst.

voorspellingen op kantoor  

Voorspellingen op kantoor                        E-commerce collega Bo aan het tellen


We zullen jullie niet langer in spanning houden. Het aantal buttons en de winnaar van de winactie zijn inmiddels bekend. Jordy van Zuidand is de gelukkige! Hij zat met zijn antwoord van 251 het dichtste bij het daadwerkelijke aantal van 254 buttons. Gefeliciteerd Jordy!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »