Winkelwagen (0 items | €0,00)
-->

Top 5 Filmtips eind 2016 - begin 2017

Top 5 Filmtips eind 2016 - begin 2017

Het is December (lees: koud en donker buiten + veel vrije dagen) en dus het perfecte moment om even lekker een filmpje te pakken in de bioscoop! Filmmakers en producenten weten dat maar al te goed en spelen daar flink op in. Het lijkt haast wel alsof daarover nagedacht is. ;-) Ook Merchandisehouse.nl helpt je een handje en zet de leukste films voor eind 2016 / begin 2017 voor je op een rij.

 

Doctor Strange – Nu in de Nederlandse bioscoop

Prachtige film van Marvel’s superheld Doctor Strange met mooie special effects! Een film die je alleen daarom al in de bios moet zien. Check hier al onze Doctor Strange Merchandise of bekijk hier alles van Marvel.

 

shop doctor strange merchandise

 

Trolls – Nu in de Nederlandse bioscoop

Avontuurlijke film met vrolijke en kleurrijke art work en leuke muziek van o.a. Justin Timberlake! Onze Trolls merchandise is minstens net zo leuk!

 

shop trolls merchandise

 

Fantastic Beasts and Where to Find Them – Nu in de Nederlandse bioscoop

In het verhaal van J.K Rowling’s Fantastic Beasts and Where to Find Them volgen we de avontuurlijke excursie van Newt Scamander, magizoöloog van de magische wereld. De film speelt zich af in 1926, decennia voor Harry Potter zijn magische krachten ontdekt. Shop spectaculaire merchandise hier!

 

shop fantastic beasts and where to find them merchandise 


Vaiana – Nu in de Nederlandse bioscoop

Een nieuwe Disney film waarin hoofdpersoon Moana (Vaiana) met halfgod Maui een spannende reis over de oceaan maakt naar een legendarisch eiland. Bekijk hier al onze Vaiana merchandise.

 

shop vaiana merchandise

 

Rogue One: a Star Wars Story – Nu in de Nederlandse bioscoop

Het verhaal speelt zich af net voor de gebeurtenissen in Star Wars Episode IV: A New Hope. Een groepje rebellen probeert de plannen van de eerste Death Star te bemachtigen. Check hier de mooie merchandise van Star Wars Rogue One.

 

shop star wars rogue one merchandise

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »