Winkelwagen (0 items | €0,00)
-->

Wat is Merchandise?

Wat is Merchandise?

Op merchandisehouse.nl hebben we een hele site gewijd aan de verkoop van merchandise. Voor ons (het Merchandisehouse Team) is ‘merchandise’ een hele normale en alledaagse term. Maar voor de mensen die er niet dagelijks mee bezig zijn, kunnen we ons best voorstellen dat het geen overbodige luxe is om wat dieper in te gaan op het woord ‘merchandise’.

Betekenis Merchandise

Letterlijk vertaald van het Engels naar het Nederlands betekent Merchandise ‘Handelswaar’. Maar eigenlijk is dat nog niet de lading dekkend. Merchandise betreft weliswaar handelswaar, maar dan met name producten van een bekend merk/logo of bijvoorbeeld bekende personen. Op Wikipedia wordt ‘Merchandising’ als volgt omschreven: ‘het commercieel exploiteren van de populariteit van een merk of van bekende personen, zoals filmsterren, entertainers en sporthelden, evenals van figuren uit films, stripverhalen en televisieprogramma's.’(bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Merchandising)

 

 

Merchandisehouse

En zo kwamen we op de naam ‘Merchandisehouse’ voor deze webshop. Wij verkopen namelijk producten van bekende merken en personen! Je verwacht het niet, he? ;-) Je kunt je vast voorstellen dat niet iedereen zomaar een logo van een bekend merk of een foto van een bekend persoon mag gebruiken voor commerciële doeleinden. Daar dien je een wel een bepaald recht / toestemming voor te hebben. Voor alle producten die verkocht worden op Merchandisehouse.nl hebben we dan ook een officiële licentie in ons bezit.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »