Angry Birds

Angry Birds

Koop de leukste merchandise van Angry Birds online op Merchandisehouse.nl! Al onze Angry Birds merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze gaming merchandise of bekijk hier al onze film merchandise

Geen producten gevonden...

Angry Birds

Angry Birds is een computerspelserie van Finse herkomst en bedacht en gemaakt in 2009. De spellen worden geprezen om hun combinatie van verslavende gameplay, komische stijl en lage prijs. De populariteit steeg door versies voor zowel pc als spelcomputers. Er is ook een soort mini-televisieserie over de vogels te bekijken op de applicaties voor Android en iOS. 

Angry Birds: De Film

In 2016 kwam er tevens een film van Angry Birds uit, Angry Birds: The Movie. In deze film draait het om een eiland vol vrolijke vogels, met een paar uitzonderingen: de slecht gehumeurde Red, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb. Wanneer er vreemde groene varkentjes het eiland bezoeken zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

Angry Birds Merchandise

Op Merchandisehouse.nl kun je terecht voor de leukste Angry Birds Merchandise voorzien van een officiële licentie. Zo vind je hier o.a. mokken van de boze vogels Red en Bomb (Black Bird) en kun je hier terecht voor Angry Birds Posters.

 

Ingelijste Poster

Om jouw Angry Birds poster extra mooi uit te laten komen biedt Merchandisehouse.nl verschillende ophangmogelijkheden, zoals bijpassende wissellijsten en poster strips. Hiermee hang je jouw poster eenvoudig aan de muur en blijft je poster extra lang mooi, doordat het beschermd wordt tegen krassen en vuil. Indien je jouw poster in combinatie met een lijst besteld, zal het Merchandisehouse Team de poster voor je inlijsten.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »