Assassins Creed

Assassins Creed

Koop de leukste merchandise van Assassin's Creed online op Merchandisehouse.nl! Al onze Assassin's Creed merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze gaming merchandise.

Geen producten gevonden...

Assassin's Creed 

Assassin's Creed is een serie computerspellen, aangevuld met boeken. De speler kruipt in de huid van een lid van het genootschap genaamd Hashashin, waarbij de speler Altaïr Ibn-La'Ahad (Arabisch voor Niemandszoon) is. Het eerste deel in de serie was Assassin's Creed uit 2007. De spellen zijn ontwikkeld door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft.
 

Assassin's Creed Merchandise

Merchandisehouse.nl biedt verschillende artikelen van Asassin's Creed die het op hun beurt allemaal ook erg goed doen als cadeau! In onze webshop kun je o.a. terecht voor mokken en posters van Assassin's Creed.
 

Assassin's Creed Mokken

Merchandisehouse.nl heeft de grootste Mokkencollectie van de Benelux. Tot deze mokkencollectie behoren keramische mokken van exclusieve licenties en daar mogen mokken van Assassin's Creed natuurlijk niet aan ontbreken! Voor al onze mokken geldt: voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Bovendien is de verzending al gratis bij bestellingen vanaf €20,-!

Assassin's Creed Posters

Merchandisehouse.nl biedt verschillende posters van Assassin's Creed. Om je Assassin's Creed poster mooi op te hangen biedt Merchandisehouse tevens verschillende ophangmogelijkheden, zoals wissellijsten en poster strips. 

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »