Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

Koop de leukste film merchandise van de Disney film Beauty and the Beast online op Merchandisehouse.nl! Al onze Beauty and the Beast merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze film merchandise of Bekijk hier alles van Disney.

Beauty and the Beast 2017

The Beauty and the Beast film draait sinds 29 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen. Beauty and the Beast is een live-action remake van de uit 1991 gelijknamige animatiefilm van Disney. In Beauty and the Beast 2017 wordt Belle gespeeld door de actrice Emma watson. Dan Stevens vertolkt de rol van het beest en Gaston wordt gespeeld door Luke Evans.

 

Beauty and the Beast Verhaal

In Belle en het Beest volgen we Belle die gevangen wordt gehouden in het kasteel van een vervloekte prins (het beest). Maar niet alleen de prins is vervloekt, ook zijn personeel te weten de theepot mevrouw Tuit en haar zoon Barstje, Lumière de kandelaar en het klokje Pendule. De vloek kan alleen verbroken worden door ware liefde. Maar de wederzijdse liefde moet dan wel plaatsvinden voor zijn 21e verjaardag, de dag dat het laatste rozenblaadje van de magische roos (enchanted rose) van de tovenares valt. Anders zal de prins de rest van zijn leven als het Beest moeten doorbrengen en zijn personeel als huishoudelijke voorwerpen.

 

Beauty and the Beast fan merch

De officiële Beauty and the Beast film poster en mokken van zowel de Beauty and the Beast movie uit 2017 als de Disney klassieker Belle en het Beest uit 1991 vind je natuurlijk in de Merchandisehouse webshop.

 

Bekijk hier alle Disney merchandise.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »