Breaking Bad

Breaking Bad

Shop de leukste merchandise van HBO tv-serie Breaking Bad op merchandisehouse.nl! Al onze Breaking Bad merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze tv merchandise.

Geen producten gevonden...

Breaking Bad

Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om ervoor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen naar een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.

Dit is het verhaal van de serie Breaking Bad, waarvan de hoofdrollen gespeeld worden door Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris en Betsy Brandt.

 

Breaking Bad Merchandise Nederland

Op Merchandisehouse.nl kun je terecht voor verschillende Breaking Bad merchandise, zoals Breaking Bad posters en verschillende Breaking Bad accessoires.

 

Poster Breaking Bad

Merchandisehouse.nl biedt een ruim aanbod posters van de tv-serie Breaking Bad. Deze Breaking Bad posters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en voorzien van een officiële licentie. Om je Breaking Bad poster mooi op te hangen biedt Merchandisehouse tevens verschillende ophangmogelijkheden, zoals wissellijsten en poster strips. 

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »