Buurman & Buurman

Buurman & Buurman

Shop de leukste Buurman en Buurman artikelen online op Merchandisehouse.nl! Al onze Buurman en Buurman merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze tv merchandise of bekijk hier alles in het thema kinderen.

Buurman en Buurman

Buurman en Buurman is een poppenanimatieserie uit Tsjechië die al sinds 1976 op TV verschijnt. De serie gaat over een stel buurmannen met een neusje voor klussen. De buurmannen gebruiken hun gave om allerlei huishoudelijke probleempjes op te lossen, maar dit leidt alleen maar tot steeds groter wordende problemen. Een leuk feitje is dat de Nederlandse versie van Buurman & Buurman de enige is waarbij de buurmannen daadwerkelijk stemmen hebbben, in de originele en alle andere versies is er geen dialoog. En zoals de buurmannen altijd zeggen: A je to!
 

Buurman en Buurman Artikelen

Merchandisehouse.nl biedt verschillende artikelen van Buurman en Buurman die het op hun beurt allemaal ook erg goed doen als cadeau bij fans van de Buurmannen. Naast mooie Buurman en Buurman posters, kun je op Merchandisehouse.nl terecht voor mooie mokken en sleutelhangers van Buurman en Buurman.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »