Guus van Eck

Guus van Eck

Koop de leukste merchandise van de kunstenaar Guus van Eck online op Merchandisehouse.nl! Al onze Guus van Eck merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze merchandise in het thema Kunst

Geen producten gevonden...

Guus van Eck

Guus van Eck is een Nederlandse schilder / kunstenaar die woont en werkt in Sicilië, Italië. De schilder Guus van Eck is geboren in 1958 te Sittard en heeft gestudeerd aan de Jan van Eyck Academie te Maastricht (Limburg).

Zijn originele en eigenzinnige schilderstijl is open, helder en kleurrijk met hier en daar intieme details. Door de uitbundige scènes raak je nooit uitgekeken en is er altijd wel een nieuwe beweging, component of verrassing te ontdekken. Zijn inspiratie haalt Guus van Eck veelal uit stadsgezichten, Siciliaanse motieven, Griekse vazen, vegetatie en het landschap.

 

Huisschilder van Maastricht

Guus van Eck wordt ook wel de huisschilder van de gemeente Maastricht genoemd dankzij zijn bijdrage aan een groot aantal gemeentelijke publicaties. Zo heeft van Eck in opdracht van de gemeente het logo voor de landelijke Euro-manifestatie, die in de nacht van 31 december 2001 op 1 januari 2002 plaatsvond, gemaakt en was hij in 1991 verantwoordelijk voor de beschildering van de pershal in het MECC en de ruimtes waar de regeringsleiders van de 12 deelnemende landen hun persconferenties hielden. Vanaf 1996 is Guus van Eck het beeld van een groot aantal gemeentelijke publicaties gaan bepalen waardoor hij als het ware de huisschilder van Maastricht is geworden.

 

Guus van Eck Mokken

Merchandisehouse.nl heeft de grootste Mokkencollectie van de Benelux. Tot deze mokkencollectie behoren keramische mokken van exclusieve licenties en daar mogen mokken van Guus van Eck natuurlijk niet aan ontbreken! Op deze pagina vind je onder andere mokken van verschillende Amsterdamse stadsgezichten van Van Eck. Voor al onze mokken geldt: voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Bovendien is de verzending al gratis bij bestellingen vanaf €20,-!

Benieuwd geworden naar de kunstenaar Guus van Eck? Bekijk hier dan ook een inspirerende video van de schilder.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »