Justin Bieber

Justin Bieber

Koop de leukste merchandise van Justin Bieber online op Merchandisehouse.nl! Al onze Justin Bieber merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze muziek merchandise.

Geen producten gevonden...

Justin Bieber

Als kleuter begon Justin Bieber met drummen en gitaarspellen en op zijn twaalde ging hij meedoen met lokale zangwedstrijden waarvan hij filmpjes plaatse op YouTube en ontdekt werd. In 2008 tekende de zanger zijn eerste platencontract. Hij groeide uit tot een echt tieneridool en heeft nu vele fans die ook wel Beliebers worden genoemd.

 

Justin Bieber Merchandise

Merchandisehouse.nl biedt verschillende artikelen van Justin Bieber die het op hun beurt allemaal ook erg goed doen als cadeau bij Justin Bieber fans (Beliebers). Zo kun je hier purpose tour merchandise kopen, Justin Bieber Mokken en mooie posters van Justin Bieber voor aan de muur.

 

Justin Bieber Mokken

Merchandisehouse.nl heeft de grootste Mokken collectie van de Benelux. Tot deze mokkencollectie behoren keramische mokken van exclusieve licenties en daar mag Justin Bieber natuurlijk niet aan ontbreken! Voor al onze mokken geldt: voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Bovendien is de verzending al gratis bij bestellingen vanaf €20,-!

 

Justin Bieber Posters

Merchandisehouse.nl biedt verschillende posters van Justin Bieber. Om je Justin Bieber poster mooi op te hangen biedt Merchandisehouse tevens verschillende ophangmogelijkheden, zoals wissellijsten en poster strips. 
 

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »