K3

K3

Koop de leukste merchandise van Hanne, Marthe en Klaasje online op Merchandisehouse.nl! Al onze K3 merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze muziek merchandise.

K3

Hanne, Marthe en Klaasje vormen sinds november 2015 de nieuwe K3 na een zenuwslopende finale van het programma 'K3 zoekt K3'. In het programma 'K3 zoekt K3' waren de voormalige K3 meiden: Karen, Kristel en Josje op zoek naar nieuwe leden voor de meidengroep waarmee K3 een doorstart kon maken. De 'nieuwe' K3 heeft samen met Karen, Kristel en Josje, die vanaf dat moment niet meer als K3 door het leven gaan, nog wel een afscheidstournee gedaan om de meiden Hanne, Marthe en Klaasje te introduceren als de nieuwe K3 aan alle K3 fans.
 

K3 Artikelen

Merchandisehouse.nl biedt verschillende artikelen van K3 die het op hun beurt allemaal ook erg goed doen als cadeau bij K3 fans. Naast K3 mokken, kun je op Merchandisehouse.nl terecht voor mooie K3 posters voor aan de muur.

 

K3 Mokken

Merchandisehouse.nl heeft de grootste Mokkencollectie van de Benelux. Tot deze mokkencollectie behoren keramische mokken van exclusieve licenties en daar mag K3 natuurlijk niet aan ontbreken! Voor al onze mokken geldt: voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Bovendien is de verzending al gratis bij bestellingen vanaf €20,-!

 

K3 Posters

Merchandisehouse.nl biedt verschillende posters van K3. Om je K3 poster mooi op te hangen biedt Merchandisehouse tevens verschillende ophangmogelijkheden, zoals wissellijsten en poster strips. 

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »