Love is...

Love is...

Shop de leukste love is... merchandise online op Merchandisehouse.nl! Al onze Love is... artikelen zijn voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier alles in het thema Valentijn. 

Geen producten gevonden...

 

Love is 

Weet je hoe het merk 'Liefde is...' begonnen is? De illustrator van deze schattige kleine tekeningetjes heet Kim Casali. Ze stuurde altijd kleine geschreven berichtjes naar Roberto, haar toekomstige man. Bij al deze briefjes maakte ze een kleine tekening, met het persoonlijke berichtje waarom ze van hem hield. Ze verstopte deze briefjes altijd op een plek waar hij het niet zou verwachten, zodat het een verrassing zou zijn. Zo vond hij de briefjes bijvoorbeeld onder zijn kussen of in z'n jaszak. Ook stuurde ze hem de briefjes als ze niet bij elkaar waren. En zo is het merk met alle lieve tekeningen over liefde ontstaan! Zo heeft iedereen altijd een leuk cadeau voor zijn geliefde.

Love is... Artikelen

In deze categorie vind je de leukste en liefste Love is... Artikelen. Love is... Posters, Love is... Mokken, Love is... Sleutelhangers, Love is... Posterboards... Eén voor één super lieve, romantische artikelen! Perfecte cadeaus voor Valentijnsdag, een verjaardag of gewoon zomaar!

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »