Paw Patrol

Paw Patrol

Shop de leukste merchandise van de tv-serie Paw Patrol op Merchandisehouse.nl! Al onze Paw Patrol merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze tv merchandise of bekijk hier al onze merchandise voor kinderen

Paw Patrol

Geen klus te groot, geen pup te klein! Paw Patrol is een kinderserie dat in Nederland wordt uitgezonden op Nickelodeon en Nickelodeon JR. Deze van oorsprong Canadees-Engelse serie gaat over een reddingsteam van reddingshonden in opleiding die worden getraind en aangestuurd door de 10-jarige Ryder. Het Paw Patrol team bestaat uit 7 heldhaftige pups met elk hun eigen verantwoordelijkheden tijdens een reddingsmissie. Dalmatiër Marshall is verantwoordelijk voor de brandweertaken, buldog Rubble voert de bouw- en graafwerkzaamheden uit, Duitse herder Chase neemt de politietaken op zich, vrolijke Rocky van een gemengd ras weet alles van recyclen, bruine labrador Zuma weet alles van duiken en lieve Skye vliegt graag in haar helikopter of met de vleugels in haar rugzak.  

 

Paw Patrol Artikelen

Merchandisehouse.nl biedt verschillende artikelen van Paw Patrol die het op hun beurt allemaal ook erg goed doen als cadeau bij Paw Patrol fans. Naast mokken van Paw Patrol, kun je op Merchandisehouse.nl terecht voor mooie posters voor aan de muur van Paw Patrol.

 

Paw Patrol Mokken

Merchandisehouse.nl heeft de grootste Mokken collectie van de Benelux. Tot deze mokkencollectie behoren keramische mokken van exclusieve licenties en daar mag Paw Patrol natuurlijk niet aan ontbreken! Voor al onze mokken geldt: voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Bovendien is de verzending al gratis bij bestellingen vanaf €20,-!

 

Paw Patrol Posters

Merchandisehouse.nl biedt verschillende posters van Paw Patrol. Om je Paw Patrol poster mooi op te hangen biedt Merchandisehouse tevens verschillende ophangmogelijkheden, zoals wissellijsten en poster strips. 

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »