The Legend of Zelda

The Legend of Zelda

Koop de leukste merchandise van de game The Legend of Zelda online op Merchandisehouse.nl! Al onze The Legend of Zelda merchandise is voorzien van een officiële licentie. Bekijk hier al onze gaming merchandise. 

Geen producten gevonden...

The Legend of Zelda – Computerspelserie

The Legend of Zelda is een computerspelserie uitgegeven door Nintendo. De computerspelserie draait om de jeugdige held Link (hoofdfiguur en het speelbare personage), de jonge prinses Zelda, en de koning van het kwaad: Ganon(dorf).

Zelda Breath of the Wild

The Legend of zelda: Breath of the Wild is één van de videogames uit de zelda computerspelserie en kwam uit op 3 maart 2017 voor de Wii U en de Nintendo Switch. In Breath of the Wild strijd link tegen het grote kwaad Calamity Ganon en moet hij deze zien te verslaan voordat hij uit het verzegelde kasteel van Hyrule losbreekt en de wereld vernietigd.

Zelda Merchandise

Op Merchandisehouse.nl kun je veilig en eenvoudig Zelda Merchandise kopen online. In onze webshop bieden we officiële The Legend of Zelda merchandise aan, zoals leuke mokken, Zelda posters, Zelda T-shirtssweaters en meer.

Gaming Merchandise

Op zoek naar meer of andere gamers merchandise? Bekijk hier al onze officiële gaming merchandise.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »