Heat Change Mokken

Heat Change Mokken

Shop heat changing mokken op merchandisehouse.nl. De heat change bekers zijn gevoelig voor warmte en veranderen zodra je er bijvoorbeeld hete koffie, thee of warme (chocolade)melk in doet. Geeft de leukste effecten! Uniek cadeau om te geven, maar nog leuker om te krijgen.Heat Change Mokken / Bekers

Deze heat changing mokken zijn van een stevige keramische kwaliteit en voorzien van een officiële licentie. De heat change bekers zijn gevoelig voor warmte en veranderen zodra je er bijvoorbeeld hete koffie, thee of warme (chocolade)melk in doet. Zowel de kleur als afbeelding van de heat change bekers kunnen veranderen wanneer het gevuld wordt met een warme vloeistof. Belangrijk: deze heat change mokken zijn niet vaatwasser- en magnetron bestendig.

Bijpassende licentie onderzetters

Bij een mooie licentie mok hoort natuurlijk ook een mooie licentie onderzetter waar je jouw mok op kunt zetten. Daarom zijn de onderzetters van Merchandisehouse, net zoals onze mokken, van een officiële licentie en altijd volgens de laatste trends. De onderzetters hebben allemaal een vaste lage prijs van €1,99.

Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »