Reisbekers

Reisbekers

Op zoek naar een mooie koffiebeker voor onderweg? Shop hier de leukste reisbekers van verschillende merken. Voorzien van een officiële licentie. Shop hier ook bijpassende licentie onderzetters!

Travel Mugs

Merchandisehouse beschikt over de leukste Travel Mugs van exclusieve licenties van o.a. Films en TV-Series. De travelmugs zijn allemaal voorzien van een officiële licentie en worden verzonden in een stevige design doos. Let op: de koffiebekers zijn niet geschikt voor de vaatwasser en magnetron en beschikken niet over een anti-lekdop.

 

Koffiebeker To Go

De Travel Mugs van Merchandisehouse lenen zich uitstekend als koffiebeker voor onderweg! De dubbelwandige koffiebekers to go van Merchandisehouse zijn van een stevige keramische kwaliteit en bevatten een soepele siliconen deksel met kleine opening om uit te drinken en het eventuele morsen te beperken. 

 

Hoogwaardige Kwaliteit Reisbekers

Onze reisbekers zijn van een zeer stevige kwaliteit. Merchandisehouse beschikt over dubbelwandige koffiebekers voor onderweg van keramiek en plastic. 

 

Keramische Koffie To Go Bekers

Onze keramische koffiebekers voor onderweg zijn dubbelwandige travel mugs van 340 ml in een stevige keramische kwaliteit met siliconen deksel en exclusieve designs van jouw favoriete film, tv-serie en/of comic! In het siliconen deksel van deze koffiebekers to go zit een kleine opening waar je uit kunt drinken. Bekijk hier al onze keramische koffiebekers to go.

 

Plastic Koffie To Go Bekers

Onze plastic travel mugs van 340 ml zijn verkrijgbaar in een stevige kwaliteit en bevatten exclusieve designs van jouw favoriete band! In het deksel van deze koffiebekers to go zit een kleine opening waar je uit kunt drinken voorzien van een sluitclip. Bekijk hier al onze plastic koffiebekers to go.Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »