Frames & Posterstrips

Frames & Posterstrips

Om je poster mooi op te hangen, biedt Merchandisehouse.nl verschillende ophangmogelijkheden. Zo hebben we wissellijsten en poster strips in verschillende formaten die overeenkomen met de formaten van onze posters.

Geen producten gevonden...

Frames (Wissellijsten)

In onze webshop kun je terecht voor zwarte wissellijsten van hout en kunststof. Onze Wissellijsten zijn geschikt voor de minimedium en maxi posters. De wissellijsten zijn aan de voorzijde voorzien van plexiglas dat beschadigingen aan je poster voorkomt en heeft aan de achterzijde sluitclips en een eenvoudig ophangsysteem. De wissellijsten zijn zowel geschikt voor onze staande als liggende posters en kun je dus zowel verticaal als horizontaal ophangen aan de muur.

 

Poster Strips

Ook hebben we poster strips in de kleur zwart of transparant van 62 cm of 93 cm. Deze poster strips zijn geschikt voor onze maxi posters. De poster strips van 62 cm zijn geschikt voor onze staande maxi posters en de poster strips van 93 cm zijn geschikt voor onze liggende maxi posters. De poster strips bevestig je gemakkelijk aan de boven- en onderkant van je poster. 

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »