Film & TV Posters

Film & TV Posters

Shop de leukste Film Posters en Posters van TV-Series in verschillende formaten. Al onze Film en TV Posters zijn voorzien van een officiële licentie. Je vind hier film posters van Suicide Squad, TrollsStar Wars, Harry Potter en meer. Ook voor posters van verschillende tv-series als bijvoorbeeld PokémonGame of Thrones en Doctor Who kun je terecht op deze pagina. 

Film & TV posters

Merchandisehouse.nl biedt een ruim aanbod filmposters. Je vind hier film posters van Suicide Squad, Trolls, Star Wars, Harry Potter en meer. Ook voor posters van verschillende tv-series als bijvoorbeeld PokémonGame of Thrones en Doctor Who kun je terecht op deze pagina. 

De posters zijn gedrukt op glanzend papier voor een extra mooie kwaliteit en worden opgerold verzonden in een speciale poster koker, zodat deze netjes bij jou thuis worden afgeleverd. Al onze posters zijn voorzien van een officiële licentie.

Ingelijste posters

Om de poster extra mooi uit te laten komen biedt Merchandisehouse.nl verschillende ophangmogelijkheden, zoals bijpassende wissellijsten en poster strips. Hiermee hang je jouw poster eenvoudig aan de muur en blijft je poster extra lang mooi, doordat het beschermd wordt tegen krassen en vuil. Indien je jouw poster in combinatie met een wissellijst besteld, zal het Merchandisehouse Team de poster voor je inlijsten.

Bekijk hier al onze film merchandise of bekijk hier alles in de categorie tv-series.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »