Steden Posters

Steden Posters

Shop de leukste steden posters op Merchandisehouse.nl. Je vindt hier o.a. posters van steden als Londen, Parijs, New York, Venetië en meer! Al onze posters zijn voorzien van een officiële licentie.

Geen producten gevonden...

Steden posters

Merchandisehouse.nl biedt een ruim aanbod steden posters. Je vindt hier o.a. posters van steden als Londen, Parijs, New York, Venetië en meer! Perfect cadeau voor liefhebbers van reizen of gewoon voor jezelf als mooie muurdecoratie!

De posters zijn gedrukt op glanzend papier voor een extra mooie kwaliteit en worden opgerold verzonden in een speciale poster koker, zodat deze netjes bij jou thuis worden afgeleverd. Al onze posters zijn voorzien van een officiële licentie.

Ingelijste posters

Om de poster extra mooi uit te laten komen biedt Merchandisehouse.nl verschillende ophangmogelijkheden, zoals bijpassende wissellijsten en poster strips. Hiermee hang je jouw poster eenvoudig aan de muur en blijft je poster extra lang mooi, doordat het beschermd wordt tegen krassen en vuil. Indien je jouw poster in combinatie met een wissellijst besteld, zal het Merchandisehouse Team de poster voor je inlijsten.

Bekijk hier ook onze wereldkaart posters of check hier alles in het thema reizen.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »