Betaalmethoden

iDEAL -Online betalen via je eigen bank

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te kunnen maken van iDEAL is het niet nodig je te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. 
Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.


iDEAL 2014

PayPal

Ook bij Merchandisehouse kun je betalen via PayPal. Gebruik je PayPal-rekening als digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je rabo scanner te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden over het gebruik en de veiligheid.






BanContact / Mister Cash

Belgische klanten kunnen vertrouwd met BanContact / Mister Cash, veilig en gemakkelijk hun online aankopen afrekenen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Merchandisehouse.nl maakt graag gebruik van de Mister Cash.


Mister Cash

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor www.merchandisehouse.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen, met de AfterPay App regelt u dit  veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. Via de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf uw computer of tablet. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij www.merchandisehouse.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 50,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 100,-.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

AfterPay – Digitale Factuur (België)

AfterPay voert voor www.merchandisehouse.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving Mijn AfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 


Afterpay logo



Creditcards

Met de creditcards van Maestro, Visa en Mastercard kun je betalen op onze website. Dit alles in de veilige omgeving van onze paymentspartner DocData of PayPal. Zoals de creditcard maatschappijen zelf al aangeven zijn je gekochten producten meteen verzekerd tijdens transport.

Op Rekening (voor bedrijven)

Zakelijke klanten kunnen op onze website eenvoudig op rekening bestellen. Wil je op rekening kopen, neem dan eerst contact met ons op via e-mail of op telefoonnummer +31 (0) 226 331 336.

Zorg voor de volgende gegevens:

  • Aflever adres
  • Factuur adres (indien afwijkend)
  • Je besteedt meer dan 150 euro per bestelling op rekening. Bij kleinere orders zijn we genoodzaakt 4,95 euro administratiekosten in rekening te brengen.


Ophalen bij Merchandisehouse.nl

Wij bieden je ook de mogelijkheid je bestelling gratis af te halen in Broek op Langedijk. Dit is mogelijk tussen 08.00 tot 17.00 of in overleg met een afspraak. Geef bij je bestelling aan dat je wilt afhalen. Betaling kan vooraf via iDeal of eventueel contant (liefst gepast) bij afhalen. Pinnen is helaas niet mogelijk. 

 

Ps. Al onze betaalservices zijn gratis, we zullen geen van de kosten die we maken aan je doorberekenen.





Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »