Moederdag cadeaus

Moederdag cadeaus

Verras jouw moeder op Moederdag met een origineel Moederdag cadeau, zoals een lieve Moederdag mok of een mooie poster. Op deze pagina vind je de leukste cadeaus voor Moederdag.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Moederdag 2018

Benieuwd op welke datum Moederdag valt in 2018? Moederdag wordt in Nederland, België en vele andere landen elk jaar op de 2e zondag in de maand mei gevierd ter ere van het moederschap. Dit jaar valt Moederdag op 13 mei.

Hoewel Moederdag overal ter wereld wel gevierd wordt, is niet overal de datum hetzelfde. Zo is het Moederdag in Frankrijk op de laatste zondag in de maand mei, in Spanje op de eerste zondag in mei en in het Verenigd Koninkrijk op de 4e zondag van de vastenperiode, dus 3 weken voor Pasen.

 

Leuk Moederdag Cadeau

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een leuk en origineel Moederdag cadeau? Wij helpen je graag! Op deze pagina hebben we een selectie uit ons assortiment gemaakt waarvan wij denken dat ze gegarandeerd een lach op het gezicht van jouw moeder toveren. Ook hebben we speciale Moederdag mokken met lieve en grappige teksten. Altijd goed, want wat kan er nou verkeerd zijn aan een mok?! Bekijk hier alle mokken voor Moederdag.

 

Goedkoop Moederdag Cadeau

Een Moederdag cadeau gaat om het gebaar vinden wij en daarom hoeft het helemaal niet veel te kosten. Op Merchandisehouse.nl vind je veel cadeaus voor nog geen 10 euro. Een leuke sleutelhanger heb je bijvoorbeeld al voor €2,99, een poster al vanaf €4,99 en een keramische mok voor de vaste lage prijs van €7,99.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »