Spiegels

Spiegels

Koop spiegels online op Merchandisehouse.nl. De spiegels hebben het formaat 22 x 32 x 1 cm en zijn voorzien van een officiële licentie. De zilveren spiegels hebben een mooie decoratieve afbeelding en worden geleverd inclusief zwarte kunststof lijst. Aan de achterkant van elke spiegel is een ophangsysteem bevestigd, waardoor je de spiegel eenvoudig aan de muur kunt hangen.

Geen producten gevonden...

Spiegels

Koop spiegels online op Merchandisehouse.nl. De spiegels hebben het formaat 22 x 32 x 1 cm en zijn voorzien van een officiële licentie. De zilveren spiegels hebben een mooie decoratieve afbeelding en worden geleverd inclusief zwarte kunststof lijst. Aan de achterkant van elke spiegel is een ophangsystseem bevestigd, waardoor je de spiegel eenvoudig aan de muur kunt hangen.

 

Spiegel kopen

Koop jouw spiegel online op Merchandisehouse.nl! Al onze spiegels worden geleverd in een stevige verpakking, zodat de spiegel onbedschadigd bij jou aankomt. Bestel je de spiegel vandaag voor 15:00 uur? Dan is in de meeste gevallen je bestelling morgen al in huis.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »