Metal Tin Signs

Metal Tin Signs

Koop metalen wanddecoratie online op Merchandisehouse.nl! Deze lichtgewicht metalen bordjes zijn zowel eenvoudig neer te zetten als op te hangen en staan fantastisch in de keuken, gang, badkamer, slaapkamer, studeerkamer of gewoon in de woonkamer. Onze Tin Signs zijn voorzien van een officiële licentie en verkrijgbaar in de volgende formaten:
- Tin Sign Small: 21 x 14,8 cm (A5 formaat)
- Tin Sign Large: 29,7 x 42 cm (A3 formaat) 

Geen producten gevonden...


Tin Signs

Koop metalen wanddecoratie online op Merchandisehouse.nl! Hier vind je een uitgebreid assortiment aan metal wall signs / tin signs met art work van o.a. (vintage) comics, films, filmklassiekers en tv-series. Deze lichtgewicht metalen bordjes zijn zowel eenvoudig neer te zetten als op te hangen en staan fantastisch in de keuken, gang, badkamer, slaapkamer, studeerkamer of gewoon in de woonkamer! Al onze metal signs / tin signs zijn voorzien van een officiële licentie.

Merchandisehouse biedt metal signs / tin signs in verschillende formaten. Zo kun je hier terecht voor zowel kleine metalen bordjes (tin signs small) als grote metalen bordjes (tin signs large).

- Tin Signs Small: 21 x 14,8 cm (A5 formaat)
- Tin Signs Large: 29,7 x 42 cm (A3 formaat)

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

 

Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »